İstanbul Ticaret Odası İlkokulu

Vizyon: Kurumsallaşmış, markalaşmış, değer üreten ve ürettiği değerle çevresini şekillendiren bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Gücünü Milli ve Evrensel değerlerden alan, çağın gerektirdiği standartları yakalamış, yönünü daima ileriye çeviren, çevresini her yönden aydınlatan, toplumun dinamiklerini harekete geçirecek ve topyekün kalkınmaya katkı sağlayacak idealist nesiller yetiştirmektir.

Saatler: 09.10 - 14:30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 216 6117249

WEB - https://umraniyeitoilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Adem Yavuz Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi No26 Ümraniye / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tam Gün Normal Öğretim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Ümraniye üzerinden Sancaktepe, Alemdağ ve Sultanbeyli istikametine giden tüm toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Adem Yavuz Mh.´de bulunan okulumuz Alemdağ Caddesine 400 metre mesafededir. Mevkiisi Ümraniye İmam Hatip Lisesi çevresindedir.